Mobilna aplikacija Bipo Klub

Bipo Klub

         

Majčinstvo je lijepo, ali i izazovno na toliko načina. Jedan od načina na koji mame već generacijama olakšavaju prve godine jedne drugima je običaj razmjene dječjih stvari.

Zašto i ne bi, kad djeca tako brzo prerastaju apsolutno sve – od odjeće, pribora, opreme i namještaja. Razmjena je logično rješenje. No, što je s onim mamama koje u svojoj blizini nemaju iskusnije mame sa starijom djecom koje bi im proslijedile stvarčice?

Tu nastupa naša nova mobilna aplikacija Bipo klub. “Razmjeni ono što ste prerasli za ono što vam treba” kaže sama aplikacija svakoj korisnici odmah na početku – i upravo u tome im pomaže.

Napravi profil

Aplikacija je jednostavna za korištenje i komunikaciju. Na početku, treba jednostavno izraditi svoj profil u par minuta i spremna si za razmjenu!

Objavi svoj oglas

Objavljivanje vlastitog oglasa je vrlo jednostavno: izravno iz aplikacije fotografiraj predmet koji želiš dati u razmjenu. U oglas možeš staviti jednu ili više fotki. Napiši kratke informacije i opis predmeta i to je to – jednostavnije ne može biti.

Pronađi što ti treba – u blizini!

Tuđe oglase možeš jednostavno i brzo pretraživati upisivanjem traženog pojma, po kategorijama i po lokaciji, što će ti olakšati pretragu i zatim razmjenu s drugim mamama.

Dogovori razmjenu

Za razmjenu, aplikacija ima svoj vlastiti sustav poruka. Jednostavno kontaktiraj osobu koja je dala oglas i prijateljski dogovorite razmjenu.

Kako bi pomogla drugim korisnicama, na kraju svake razmjene imaš priliku zvjezdicama ocijeniti razmjenu s tom osobom, a isto će učiniti i one s tobom.

Na taj način, nova mala zajednica mama koje si međusobno pomažu može napredovati, baš kao i njihovi mališani!