Nutrino

Idealno rješenje za sve roditelje, jer vaše dijete zaslužuje najbolje

Nutrino proizvodi su idealno rješenje za sve roditelje koji žele osigurati pravilan rast i razvoj svog djeteta te biti sigurni da svom djetetu daju hranu koja je napravljena od 100% prirodnih sastojaka, bez dodanog šećera i konzervansa.

Svaki od Nutrino proizvoda, bilo da su u pitanju kašice u staklenkama, voćni pirei u vrećicama, suhe žitne kaše ili sokići, napravljeni su najsuvremenijom tehnologijom te prolazi rigorozne kontrole kvaliteta i sigurnosti. Zbog dodatne kontrole kvalitete Nutrino proizvodi su sinonim zdrave i kvalitetne prehrane za najmlađe.

Kašice u staklenkama su pakirane u termoskupljajuću foliju koja štiti proizvod od svjetla, prašine i otvaranja, a obrada samih staklenki sprječava razvoj mikroorganizama.

Voćni pirei u pouch pakiranju se rade bez dodatka šećera i od 100% voća, savršene su kako za bebe, tako i za starije uzraste, pa čak i školarce, jer predstavljaju zdravi voćni obrok u praktičnom pakiranju koje čuva svježinu, miris i okus, ali i sve hranjive vrijednosti voća. 

Proizvodi iz Nutrino asortimana predstavljaju pravo rješenje za prehranu djece od najranije dobi, a zahvaljujući novoj liniji Nutrino Organic proizvoda koji čuvaju biološku raznolikost našeg planeta, savršeni su kao i priroda. Koji god proizvod iz Nutrino asortimana odaberete, budite sigurni da je napravljen od 100% prirodnih sastojaka, bez konzervanasa te ćete pridonijeti zdravijem razvoju vašeg djeteta i omogućiti mu da otkriva svijet oko sebe.