Kako ukrasti minutu za sebe i partnera na Valentinovo

4 min čitanja

Svaki roditelj zna koliko je izazovno ukrasti par slatkih minuta sa svojim partnerom.

Brojni roditelji žongliraju vremenom i rasporedom poput čarobnjaka, no nažalost, odnos s partnerom često postane sporedan u odnosu na sve ostalo. I ako Valentinovo zvuči kao neka davna prošlost, bez brige!

Donosimo ti nekoliko praktičnih i slatkih ideja za Dan zaljubljenih kod kuće kako biste se ti i partner opet povezali – čak i ako ne možete dogovoriti baka-express ili dadilju za taj dan.

Zajedno uz izlazak sunca

Ako možete računati da djeca neće biti budna još barem sat vremena, provedite miran trenutak uz šalicu čaja.

“Kada ste zadnji put zajedno uživali u tišini i u činjenici da ste jedno pored drugog?”

A nakon što djecu odvedete u vrtić ili školu, počastite se odlaskom na slasni doručak. Naručite vafle ili palačinke, jaja na benediktinski, svoje najdraže toplo piće… Prepustite se guštanju! Ako taj dan malo kasnije započnete s obvezama, svijetu neće doći kraj.

Večera puna srca

Organizirajte zabavnu večeru s ljubavnom tematikom u koju se mogu uključiti i djeca.Djeca obožavaju hranu koja ima zabavne oblike, a oblik srca svakome je drag. Stoga pri izradi večere možete pustiti mašti na volju i složiti svoj valentinovski menu. Samo nemojte zaboraviti negdje uključiti čokoladu – što se nas tiče, čokolada je hrana ljubavi. 

“Provedite večer planirajući svoj sljedeći odmor.”

Svi volimo nešto čemu se veselimo, a bilo da je to sljedeći mjesec ili godina, zabavno je sanjati o zajedničkom bijegu.

Napišite ljubavnu pjesmu

Što gore, to bolje, obećajemo! Ako ste dobri u pisanju, slobodno pokažite sav svoj talent. Ali ako niste, neka bude provokativno i ​​smiješno. Budite konkretni, spomenite zajedničke uspomene i rimujte ih riječima koje se stvarno ne uklapaju. Vaša će ljubav u svakom slučaju biti impresionirana ili barem nasmijana.

A kad smo kod pjesama, s djecom pretvorite dnevni boravak u disko. Sastavite popis svojih najslađih ljubavnih pjesama (da, da, pričamo o vašim najdražim klišejima) i prebacite se na sladunjave melodije nakon što se isplešete. To ima dodatnu prednost jer se djeca iscrpljuju pa će se bez pritužbi povući kada dođu sporiji ritmovi.

Ponašajte se kao da idete na prvi spoj

Postavljajte jedno drugom pitanja koja niste postavljali otkako ste prvi put počeli izlaziti. Jamčimo da su se odgovori promijenili. Koja im je trenutno najdraža knjiga? Koju bi hranu ponijeli na pusti otok? Koja je njihova ključna uspomena iz djetinjstva? Ne postoji ništa laskavije ili privlačnije od nekoga tko je zainteresiran za vas.

“Nemojte zaboraviti flertati.”

Pošaljite SMS tijekom dana. Šapnite nešto svom partneru na uho kada odlazi na posao. Napišite “volim te” graškom ako vaša djeca još ne znaju čitati… Nasmijte jedno drugo kreativnim načinima da si kažete koliko si i dalje značite.

Na kraju dana, čak i ako ne uspijete izdvojiti minutu jedno za drugo, zapamtite da je na Valentinovo (kao i na svaki ostali dan) bitno samo jedno – ljubav. A vi ste tu apsolutni prvaci. 

TRAŽIŠ POKLON?

U BIPI pronađi savršeni poklon koji će dodatno obilježiti ovaj poseban dan! Prati miris ljubavi do valentinovskog asortimana gdje ćeš moći pronaći svakakve slatke, ali i romantične sitnice – od genijalnih poklon paketa ili nakita iz kolekcije No Error ili Borboleta zbog kojeg ćeš osvojiti najveći osmijeh, svilenkastih STAR SILK jastučnica za najljepše snove pa do svijeća koje će još dodatno obilježiti ovaj dan… Izbora je puno!

A ako tražiš nešto uz što će se tvoja druga polovica posebno osjećati svaki dan, istraži parfeme za nju ili njega.

Moglo bi vas više zanimati: Miriše na ljubav! Ovih 5 parfema podsjećaju na najljepše trenutke