Unosimo blagdansku radost u Dječji dom u Nazorovoj

2 min čitanja

Povodom blagdana Svetog Nikole BIPA je razveselila djecu igračkama, odjećom, kozmetikom i BIPA poklon bonovima.

Za sreću nije potrebno puno, a to se najviše vidi iz skromnih želja najkrhkijih članova našeg društva. U ovoj, ionako već izazovnoj i teškoj godini, dočekati blagdane bez topline, lijepe riječi i ljubavi sigurno nije lako. Zato je povodom blagdana Svetog Nikole, BIPA odlučila zagrijati srca štićenika Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj.

Od najmlađih klinaca do onih najstarijih, svatko je imao neku svoju želju koju je naprosto bilo nemoguće ne ostvariti. Igračke, odjeća, kozmetika i poklon bonovi tek su djelić onoga čime je BIPA uspjela razveseliti i razgaliti ovu divnu djecu.

“Do ove suradnje došlo je spontano, naši djelatnici vidjeli su želje djece na društvenim mrežama Doma te smo se svi zajedno odlučili organizirati i prikupiti poklone kako bismo im uljepšali dane pred nama. Tu se može pronaći od igračaka, odjeće i kozmetike za mlađu do poklon bonova za stariju djecu a onoliko koliko su u poklonima i poklon karticama sakupili djelatnici toliko je dodatno donirala i BIPA d.o.o. U drugoj polovici mjeseca planiramo i dodatnu donaciju BIPA proizvoda. Nažalost zbog trenutne situacije ne možemo ih uručiti osobno, no planiramo posjetiti Dom čim prestane opasnost od pandemije.” – poručila je Tina Jurjević, Operativna direktorica BIPE d.o.o..

“Razveselila nas je inicijative BIPE te smo se istoj vrlo rado odazvali. Pokloni za djecu pripremljeni su prema njihovim željama, a to su najčešće lutke, autići, kreativni setovi, društvene igre, slikovnice, pribor za crtanje te neizostavni slatkiši. Naše starije štićenike posebno će razveseliti poklon bonovi, jer im daju slobodu da sami odaberu i kupe ono što im je potrebno i što im se sviđa” – izjavila je Svjetlana Tončetić iz Dječjeg doma Zagreb.

Tijekom prosinca BIPA će imati još jednu donaciju u kojoj će proizvodima sa svojih polica donijeti osmijehe na lica onih kojima je to najpotrebnije. Neka baš to bude poticaj da svi i osobno razmislimo kome je u našoj blizini potrebno malo božićne čarolije, a koja se zaista krije u najmanjim, a tako važnim stvarima – u pažnji i ljubavi.