Blaga njega kože od samih početaka

2 min čitanja

Njega kože počinje u kadi. Prirodno je da se bebe ne boje vode. Ukoliko je temperatura vode dobra, beba će uživati u kupanju.

Ubrzo ćete i vi  ući u rutinu i kupanje bebe će i vama i bebi biti zabava i užitak!

Rituali i rutina pomažu bebama da steknu povjerenje i  osjećaj sigurnosti. Upravo zato, pokušajte Vašu bebu kupati uvijek u isto vrijeme. Idealno vrijeme kupanja je večer, jer i kod beba, kao i kod odraslih,  vrijedi da topla voda opušta i uspavljuje. Nakon kupanja beba će puno lakše zaspati.

Kako biste bili sigurni da  kupanje bude užitak, budite sigurni da uz sebe imate sve potrebno:

Baby kupku, šampon, mekani flanel, topao ručnik ili ručnik s kapuljačom,  čiste pelene i odjeću, termometar za mjerenje temperature vode.

Voda je osnovni eliksir života za odraslog čovjeka. Ali meka bebina koža može biti osjetljiva na čistu vodu. Budući da vlastita zaštitna funkcija kože nije do kraja razvijena,  može doći do gubljenja vlažnosti kože. Upravo iz tog razloga dermatolozi preporučuju korištenje blagih proizvoda za njegu dječje kože.

Za kupanje koristite Hipp Babysanft kupku. Blaga kupka njeguje dječju kožu već u samoj vodi i štiti kožu od isušivanja.

Hipp Baby sanft  gel za pranje  ne sadrži štetne sapune , vrlo je blag pa ga zato može koristiti  za pranje kože i kose vaše bebe. Hipp Babysanft gel   često koriste i  svi ukućani, svakodnevno, npr. za pranje ruku.

https://www.hipp.hr/