MAM

Sve od trenutka prvog djetetovog plača kada stigne na svijet, pa do samostalnog hranjenja i pijenja, neka vam MAM  bude podrška uz koju ćete se osjećati ugodno i sigurno, a razvoj vašeg mališana bude zdrav i skladan.

Trenutno se MAM proizvodi prodaju u više od 58 država na 5 kontinenata. MAM surađuje sa 20 partnera iz područja medicine i u okviru 8 međunarodnih znanstvenih i standardizacijskih odbora, te su njihov član više od 40 godina. Svakodnevno sudjeluju sa znanstvenicima, stručnjacima iz područja medicine, istraživačima, vrhunskim tehnologijama te roditeljima s kojima se razvijaju jedinstveni proizvodi za bebe koje odlikuje pomno osmišljen dizajn i funkcionalnost, čime se svakom djetetu omogućuje zdrav individualan razvoj, a roditeljima se olakšava svakodnevica.

MAM nudi širok izbor dudica s najrazličitijim motivima, koje su oblikovane kako bi svaka mama za svoje dijete pronašla baš takvu kakva mu treba, bočice za zanimljivim slikama, raznoliki funkcionalni sisači, grizala, proizvodi za njegu, dodaci za dojenje i hranjenje.