Što za Božić pokloniti najmanjima

3 min čitanja

Donosimo popis najboljih božićnih darova za djecu u 2021. s kojima jamčimo da će se rado igrati (i zbog kojih ćete vi poželjeti da ste ponovno dijete).

Od maštovitih igračaka ​​koje potiču vašu djecu da se odmaknu od ekrana i urone u novi, čarobni svijet do klasičnih igračaka stvorenih s potpuno novom publikom na umu, pronašli smo sve igračke i igre s kojima će se vaše dijete rado igrati. Pregledajte naš popis najboljih darova koji uključuju igračke, gadgete, društvene igre i još mnogo toga.

Nužni detalji za prave blagdane

Osim što su iznimno udobne, termo čarape su izvrsne za darivanje i dolaze u raznim blagdanskim motivima. Neka ih vaša djeca odmah obuku i tako unesu malo blagdanskog duha, a svakako će im pružiti potrebnu toplinu tijekom igre na svježem zimskom zraku!

Još jedan izvrstan poklon su pahuljasto meke Animali deke koje će svaki obraščić zagrijati kada hladni zimski dan to zatraži. Deke su brižno osmišljene da ispune svaki dječji zahtjev pa tako dolaze u raznim preslatkim oblicima, poput psa, jednoroga, slonića… Odabrati koji bit će najslađa odluka koju ćete morati donijeti tijekom blagdanskog šopinga!

Pokloni koji će potaknuti hobije i podržati talente

Ako vaše dijete voli crtati, lijepiti sličice u albume ili naljepnice u bilježnice i tako stvarati svoje čarobne knjižice, onda je Majushka smjer u kojem želite ići. Opcija je bezbroj: bilo da želite nešto s naljepnicama, bojanku ili sve u istom, to ćete naći u Majushka albumima.

Za djecu koja pokazuju ljubav prema pjevanju, odličan izbor je Majushka mikrofon uz koji će se, osim uz vaše pohvale, osjećati kao prave zvjezdice. Nakon što ste snimili njihov genijalni nastup, možete ga prebaciti na Majushka USB stick i ondje čuvati uspomene. Opcija je i da skupite dosadašnje uspomene vašeg djeteta na stick koji ćete mu pokloniti – primjerice za 18. rođendan!

U Majushka asortimanu nalaze se pokloni i za djecu koja već koriste računala i mobitele, a slušalice s mačjim ušima samo su jedne od gomile zabavnih stvari koje možete naći na policama BIPE.

Pokloni za razmišljanje

Otkrijte logičke igre za razne uzraste, od taktilnih za najmlađe do kreativnih za malo starije, poput igre “Pictionary Air.

Carotina asortiman pruža brojne igre uz koje će potaknuti vaše dijete da uči na zabavan način i da prigrli svoju kreativnost. Tako imamo bingo sa slovima “Abeceda” uz koju se uči čitati i pisati, potom set igara za razvoj kritičkog razmišljanja “Logika 3 u 1”, a najviše volimo “Svijet oko nas” u kojem se nalazi 6 kartica s različitim okolinama za učenje novih riječi i logičko razmišljanje. Ovom smjeru igara  priključila se i omiljena Peppa Pig s igrom “Peppa Logic”.

Mnoga djeca još uvijek guštaju u…

…autićima, barbikama i plišanim igračkama i najdraže nam je kad vidimo naše male kupce s roditeljima koliko se i dalje oduševljavaju stvarima koje su nekad i nas usrećivale. Veliki izbor raznih igračaka možete istražiti u svim BIPA poslovnicama, a ako ikad zatrebate pomoć ili savjet, slobodno nas pozovite – na dječjem odjelu je uvijek najveselije!